نرم افزار نظارت بر جذب سرمایه گذاری

بهره برداران داخلي سامانه

مدیریت عامل سازمان، معاونت امور بندری، مدیریت اداره سرمایه­گذاری سازمان و ادارات سرمایه­گذاری بنادر، جزء بهره برداران داخلی این سامانه به شمار می‌آیند.

 

بهره برداران خارجي سامانه

تمامی کاربران و متقاضیان سرمایه­گذاری در بنادر کشور،  قادر هستند از طریق بستر اینترنت، از کلیه امکانات این سامانه استفاده نمایند.

 

قابليت­هاي سامانه

قابلیت­های موجود در این سامانه به صورت منحصر به­فرد بوده که عناوین آن به صورت فهرست­وار در ادامه بیان خواهد گردید.

كاركردها (سرويس­ها و featureهاي سامانه)

-          سیستم اعلام هشدار هوشمند

-          قابلیت کارتابل به جهت مدیریت بهتر وظایف

-          اعمال سطوح دسترسی بر روی Roles به جای Users

-          سیستم بایگانی متمرکز و کدگذاری شده اسناد و مدارک

-          ارتباط یکپارچه بنادر با سازمان

-          همگام سازی اتوماتیک اطلاعات بنادر با سازمان

-          عدم وابستگی فایل های ضمایم به رسانه ذخیره سازی و مسیردهی مشخص

-          گزارش نموداری جامع از کلیه مجوزها به تفکیک بندر ، سال و ماه

 

ارتباطات داده­اي برون سازماني

ارتباطاتی با سرویس­های خارج از سازمان از قبیل ارسال پیام کوتاه در زمره ارتباطات برون سازمان این سامانه می‌باشد.

 

مقدمه معماري

ساختار معماری مورد استفاده در این سیستم Multi Layer Architecture بوده که در این معماری، سیستم نرم­افزاری به چندین زیر سیستم تقسیم گردیده و قسمت­های مستقل سیستم به صورت لایه­های جداگانه طراحی شده اند؛ این لایه­ها علاوه بر این­که هرکدام وظیفه مستقل خود را دارا می­باشند، با یکدیگر نیز در ارتباط بوده و به لایه­های دیگر سرویس­دهی می‌کنند.

 

معماري

معماری استفاده شده برای این سیستم به صورت 3 Tiers و 2 Layers می­باشد که در ادامه به تشریح آن­ها و چگونگی ارتباط لایه­ها با یکدیگر می‌پردازیم.

لایه­های  فیزیکی (Tier) تعبیه شده در این سامانه عبارتست از :

  • WebUI : لایه فیزیکی UI برای قرارگیری فرم­های User Interface مورد استفاده قرار می­گیرد و در واقع بخشی از سامانه است که کاربر با آن ارتباط برقرار می­کند و UI برنامه تلقی می­گردد؛ وظیفه این لایه برقراری ارتباط با کاربر نهایی است؛ فرم­ها، واسط­ها، منوها و هر چیزی که برای کاربر قابل رویت باشد، همگی در لایه نمایش (Presentation) قرار می‌گیرند.
  • BLL : لایه فیزیکی BLL برای نگهداری منطق تجاری سامانه Business Logic می‌باشد. در واقع لایه BLL که بین UI و DAL قرار می‌گیرد، وظیفه اعتبارسنجی داده­ها را برعهده دارد؛ چک کردن شرط­ها، اعتبارسنجی و یا هر پردازشی که احتیاج باشد برروی داده­هایی که توسط کاربر وارد شده انجام پذیرد، بر عهده این لایه است.
  • DAL : لایه فیزیکی DAL برای ارتباط با بانک اطلاعاتی Data Access که عملیات ذخیره، بازیابی، حذف و یا بروزرسانی داده­ها از پایگاه داده، بر عهده لایه DAL قرار دارد؛ این لایه گاهی به نام Data Tier نیز خوانده می­شود.

لایه­های منطقی (Layer) تعبیه شده در این سامانه عبارتست از :

  • لایه Common : این لایه منطقی جهت دسته بندی کلاس­های عمومی است که مورد استفاده تمامی لایه­ها می‌باشد؛ به دلیل ارتباط مستقیمی که سایر لایه­ها با این لایه دارند، کلاس­هایی که در لایه منطقی Common قرار می‌گیرند، از نقطه نظر امنیتی در درجه مهمی قرار نداشته و به اطلاعات مهمی دسترسی ندارند.
  • لایه Services : این لایه منطقی به جهت ارائه سرویس­های مورد نیاز لایه WebUI تعریف گردیده است و برای تامین ارتباطات برون برنامه­ای مورد استفاده قرار می‌گیرد و به جهت تدابیر امنیتی به 3 زیر لایه Common و Internal Web Services و External Web Services برای تفکیک سرویس­های عمومی، ارتباطات برون سازمانی و درون سازمانی تقسیم­بندی شده است.

کلاس­هایی که خواهان برقراری ارتباط با سیستم­هایی در بیرون از سازمان بنادر و دریانوردی می‌باشند، در زیر لایه External Web Services قرار گرفته و کلاس­هایی که خواهان برقراری ارتباط با سیستم­های درون سازمان بنادر و دریانوردی هستند، در زیر لایه Internal Web Services قرار خواهند گرفت و سایر کلاس­هایی که نیازمند ارتباطات عمومی باشند، از قبیل آپلود یا دانلود فایل­ها و ... در زیر لایه Common قرار خواهند گرفت.

  • زیر لایه Common Services : کلاس­هایی جهت دسترسی­های عمومی، از قبیل آپلود یا دانلود فایل­ها ، ارسال ایمیل و ... در این زیر لایه قرار می‌گیرند.
  • زیر لایه External Web Services : کلاس­هایی جهت برقراری ارتباط با وب سرویس­های خارج سازمانی از قبیل ارسال پیام کوتاه و ... در این زیر لایه قرار می‌گیرند.
  • زیر لایه Interal Web Services : کلاس­هایی به جهت دسترسی به وب سرویس­های درون سازمان بنادر از طریق ESB سازمان و یا به صورت دسترسی مستقیم، در این زیر لایه قرار می‌گیرند.

 

متدولوژي پيادهسازي

متدولوژی استفاده شده جهت تحلیل و پیاده سازی این سامانه، به صورت RUP بوده که شامل چهار فاز آغازین (Inception)، جزئیات (Elaboration)، ساخت (Construction) و انتقال (Transition) می‌باشد.

 

زبان برنامه نويسي

زبان برنامه نویسی این سامانه C# و نسخه .Net Framework آن 4.5 می‌باشد.

 

پايگاه داده

پایگاه داده استفاده شده در این سامانه MS SQL Server 2008 R2 RTM نسخه 10.50.1600 است.

(صفحه ی اصلی سامانه سرمایه گذاری)

 

(پروفایل کاربری)

 

(لیست کاربران پنل ادمین)

 

(ثبت قطعه در سامانه)

کلیه حقوق مادی و معنوی برای مجموعه مهر پرداز ایلیا محفوظ می باشد

www.Mpi.co.ir